100 dage med nytårsforsæt: At skrive er lidt ligesom med sex
10/04/2019 | 0 Kommentarer

I dag er det dag nr. 100 i år.

 

Dermed er det her også indlæg nummer 100 for mig på Loulou’s Library i år, fordi jeg som et slags nytårsforsæt lovede mig selv at skrive et blogindlæg hver dag om at udforske sig selv, sine drømme og kærligheden som single.

 

Formålet var, at jeg ville af med den kritiske stemme indeni mig selv. Jeg ville være fri til at skrive, lige hvad jeg havde lyst til og lægge det på facebook, så alle kunne se det.

 

Jeg ville stå mere ved mig selv og mine holdninger og synspunkter.

 

Min ambition var, at jeg ikke ville gemme mig bag ord som “vi” og “man” og den slags ord, som jeg (og mange andre) tit kommer til at bruge, når jeg vil skrive noget, jeg mener eller har erfaret.

 

Hvordan er det så gået?

 

Det har ikke været lige fedt hver dag at skulle skrive et blogindlæg. Men det at skrive er lidt ligesom med sex, synes jeg.

 

Det er ikke sikkert, at lysten er der. Tit tænker jeg, at jeg er træt, eller jeg vil hellere spise matadormix og se en film, men så går man i gang med at kysse lidt og røre lidt, og så bliver det alligevel lidt sjovt.

 

Sådan er det også med at skrive.

 

Tit tænker jeg, at: “Ej, jeg gider ikke i dag”, men fordi jeg har lovet mig selv det og sagt offentligt, at jeg vil skrive et blogindlæg hver dag, så går jeg i gang. Langt de fleste gange ender jeg med at blive ret optaget af det. Og nogle ganger ender det med at blive helt ok.

 

Da jeg badede i 100 dage…

 

Jeg har det lidt på samme måde med mange andre ting – rengøring f.eks.  Eller hvis jeg skal ud at gå en tur. Hvis jeg først kommer i gang, så er det ikke noget problem. Det er det at gå i gang, der er problemet for mig.

 

Så for mig virker det godt at “være tvunget til” at skrive hver dag, fordi jeg er en udsætter. Jeg har brug for deadlines, før der sker noget.

 

Og ellers er det nogle af de samme ting, der går igen, som jeg også skrev om i et indlæg fra sidste sommer om, hvordan det var at bade hver dag i 100 dage. Indlægget hedder: 3 ting jeg opdagede ved at bade hver dag i 100 dage – KLIK HER >>

 

Nu er der kun 265 blogindlæg tilbage i år.

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.
Det koster ikke en krone - du kan altid afmelde dig igen.

Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  H.N Clausens Gade 21
  8000 Aarhus C
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk