Denne bog giver dig (måske) en helt ny forklaring på dine kærlighedsproblemer
20/04/2019 | 0 Kommentarer

Interesserer du dig for selvudvikling og den slags, er denne bog måske for dig.

 

Jeg har i hvert fald netop skrevet den på min liste over “must reads”. “Du er ikke bare dig”, hedder den. I beskrivelsen står der bl.a.:

 

“Mange af os bærer rundt på traumer som i virkeligheden ikke tilhører os. Voldsomme begivenheder i familien som et barns død, krigsoplevelser og alle former for svigt og brud kan sende bølger af chok og fortvivlelse fra den ene generation til den næste.

 

Traumerne går i arv og indlejres i alt fra DNA til vores daglige sprogbrug. Vores forældres og bedsteforældres erindringer, følelser og kropslige indtryk kan leve videre i os.

 

Eftervirkningerne kan give sig udtryk i stress, angst, skyldfølelse, kroniske smerter og en lang række andre lidelser, som vi ikke kan forstå eller finde nogen forklaring på i vores egen livshistorie – og som traditionel terapi derfor heller ikke altid kan hjælpe med at finde en løsning på.”

 

Det er da vildt interessant.

 

Afhængigheden af mænd sidder (måske) i DNA’en

 

Tænk på, at det ikke er særlig mange generationer siden, at kvinder var mænds ejendom. Hvis teorien om, at tidligere generationers traumer sidder i DNA’en er sand, så må de oplevelser og overgreb også have lagret sig.

 

Tænk, hvis den afhængighed af mænd og kærlighed, som mange af os føler, er noget, som er nedarvet gennem generationer, fordi kvinder har været så ufrie og afhængige i mange generationer?

 

Læs mere om bogen KLIK HER >> 

 

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.
Det koster ikke en krone - du kan altid afmelde dig igen.

Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  H.N Clausens Gade 21
  8000 Aarhus C
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk