BrunchKlubben – mød dine nye singleveninder her

Bliv en del af den nye sociale brunchklub for singlekvinder

I BrunchKlubben spiser vi brunch fast en gang om måneden og laver aftaler om f.eks. restaurantbesøg, bio, gåtur eller byture i de lokale facebookgrupper.

 

OBS: Der er pt. lukket for tilmelding til BrunchKlubben – tilmeld dig her og få besked, når vi åbner igen – KLIK HER >> 

For som voksen og single oplever du måske også, at:

 

 • du ikke har så mange sjove singleveninder længere
 • de veninder, du har, skal til parmiddag eller se Disney Sjov og spise bland selv-slik om fredagen – i stedet for at drikke mojitos og få ondt i fødderne af at danse hele natten sammen med dig
 • du ikke rigtig har nogen at spørge – som vil sige ja – når du spontant får lyst til en cafétur eller vil i biografen en onsdag aften
 • dine gamle veninder er flyttet ud af byen for at få mere plads til børnene og en køkkenhave med hjemmedyrkede gulerødder
 • din skilsmisse har fået det til at svinde ind i bunken med invitationer til middage og fester
 • du er flyttet og vil lære nye mennesker at kende i din nye by

Alt for mange singlekvinder længes efter flere oplevelser - alt for få gør noget ved det

- og imens går tiden og livet...

Det kan f.eks. være, fordi:

 

 • du ikke ved, hvor eller hvordan du møder nye veninder
 • du ikke har tid/lyst til binde dig til at møde op på faste tidspunkter hver uge, hvis du f.eks. melder dig ind i en sportsklub eller til et aftenskolekursus
 • alle andre ser ud til at have masser af venner, og du vil ikke trænge dig på. Derfor kommer du aldrig tæt på dem, der kunne være interessante veninder for dig
 • det er nemt at udskyde at gå i gang med at møde nye veninder til “næste uge”, fordi det kan være grænseoverskridende i starten
 • du er bange for, at de andre ikke kan lide dig – eller at du ikke passer ind
 • det føles akavet at tage alene afsted til arrangementer

Derfor har jeg skabt en social brunchklub for singlekvinder - hvor du får:

❥ et helt nyt fællesskab af kvinder, der også vil nyde friheden som singler – og gerne vil have nogen at følges med til f.eks. kultur, natur, motion, bytur, mad, samtaler og selvudvikling

 

❥ adgang til at deltage i den månedlige fælles brunch (det er skiftevis lige og ulige uger, så du også kan være med, hvis du har delebørn) 

 

❥ adgang til den lukkede facebookgruppe udelukkende for medlemmerne i din by, hvor du kan aftale at mødes med de andre til f.eks. mere brunch, biograf eller måske en gåtur

 

Hvor foregår brunchen?

København:

 

B&W Brunch på B!NGS

Vesterbrogade 149

1620 København V

 

Aarhus:

 

Casablanca

Rosensgade 12

8000 Aarhus

 

 

OBS: Det kan blive aktuelt, at brunchen holdes på andre restauranter i centrum, hvis der ikke er plads til alle på den samme restaurant pga. corona. I så fald får medlemmerne besked via mail.

Hvornår foregår brunchen?

Her er datoer for resten af 2020/start 2021 – det er samme datoer i alle byer og altid kl. 9.45.

Uge 40: Lørdag 3. oktober

Uge 45: Lørdag 7. november

Uge 50: Lørdag 12. december

Uge 01: Lørdag 9. januar 2021

Uge 06: Lørdag 6. februar 2021

Uge 09: Lørdag 6. marts

 

Hvordan foregår brunchen?

1. I god tid inden hver månedlig brunch får du en mail, hvor du kan tilmelde dig månedens brunch, så restauranten ved, hvor mange der kommer.

 

2. Der er bestilt bord i forvejen på restauranten – sig at du skal til brunchklub.

 

3. For nemheds skyld er der valgt restauranter med brunchbuffet – skulle der blive lukket for buffet’er pga. corona, skal brunch’en bestilles på forhånd – det vil der i så fald komme info om forud for hver brunch.

 

4. En værtinde er på restauranten til at tage imod dig.

 

5. Der er bordkort, så du kommer til at sidde sammen med nogen på din egen alder (så vidt muligt)

 

5. Spis og hyg

 

7. Foreslå evt. de andre at gå en tur bagefter – eller aftal at lave noget en anden dag.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klubben

Det er mig, Pia Loulou, der står bag BrunchKlubben og Loulou’s Library, der er et forlag/blog/fællesskab for singlekvinder.

 

Da jeg var omkring de 30, oplevede jeg, at mine veninder fik kærester og børn og flyttede længere væk. Det betød, at der blev ret stille i mit liv – der var ikke længere så mange cafebesøg, byture, gåture eller oplevelser.

 

Jeg husker, at jeg misundte nybagte mødre, der blev sat i mødregrupper.  Pludselig havde de en helt ny omgangskreds, der var samme sted i livet. Jeg ønskede mig også en “mødregruppe” – den skulle bare ikke bestå af nybagte mødre, men af andre kvinder, der også var singler.

 

Derfor har jeg skabt “BrunchKlubben”. Her møder du nemt andre singlekvinder, der er samme sted i livet som dig.

Hvem møder du i BrunchKlubben?

 • Du er velkommen uanset alder (18+)
  (Til mine tidligere lignende arrangementer har de fleste deltagere været i alderen ca. 30-60 år, men der er været både ældre og yngre med.
 • Der vil være bordkort, så du kommer til at sidde sammen med nogen på din egen alder (så vidt muligt).
 • Uddannelsesniveauet er meget blandet. Jeg har bl.a. mødt læger, direktører, ledige, studerende, hjemmegående, sygemeldte, selvstændige mm. til mine tidligere lignende arrangementer.

Tilmeld dig nu - du betaler først 1. oktober

Du får kort fortalt:

 

 • Et helt nyt netværk i dit område af singlekvinder, der ikke er længere væk end et opslag i facebook-gruppen, når du har lyst til fællesskab.
 • Adgang til en månedlig brunch i enten København eller Aarhus (vælg by ved betaling) (Du betaler selv mad og drikkevarer til brunchen)
 • Adgang til det lukkede facebook-fællesskab for din by

 

Prisen for et helt nyt socialt liv er KUN 49 kr. om måneden – ca. det samme som en enkelt café latte – og du betaler først 1. oktober.

 

Betalingen trækkes automatisk hver måned. (OBS: Selve maden til brunchen er ikke med i prisen)

 

Der er ingen binding – du kan melde dig ud når som helst med 2 klik.

 

OBS: Der er pt. lukket for tilmelding til BrunchKlubben – tilmeld dig her og få besked, når vi åbner igen – KLIK HER >> 

Stadig i tvivl? Få svar på dine spørgsmål her

Du er velkommen uanset alder. Da det er et helt nyt tiltag, så kender jeg ikke alderen på deltagerne endnu.

 

Til tidligere lignende arrangementer, jeg har lavet, har deltagerne været i alderen ca. 30-60 år – men der har også både været yngre og ældre deltagere.

Det koster 49 kr. om måneden at være medlem af BrunchKlubben. Det gør det, fordi jeg gerne vil skabe en klub, hvor folk kommer igen flere gange og lærer hinanden at kende naturligt ved at mødes igen og igen.

 

Samtidig er der til hver brunchklub i hver by også en facebook-gruppe, hvor du kan møde de andre medlemmer og arrangere at mødes ud over de månedlige brunches.

 

Hver by har sin egen facebookgruppe kun for medlemmer af BrunchKlubben i den pågældende by.

 

I den må du foreslå arrangementer og spørge om alt, som kan være relevant for os singlekvinder – men ingen reklame for din egen virksomhed, medmindre det er aftalt med mig i forvejen, og det er relevant.

 

Jeg tjekker ind i grupperne næsten dagligt og ser, om jeg kan give indspark til noget. Desuden laver jeg løbende forskellige tiltag, som gør det endnu lettere at lære hinanden at kende.

 

Sammenlignet med andre lignende gratis-grupper, er der i BrunchKlubben mere engagement, fordi du betaler for at være med – og dermed har taget et aktivt valg om at møde nye veninder.

Alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne bliver overholdt – udover håndsprit og afstand, så betyder det betyder bl.a. at:

 

 • der pt. maks. er plads til 50 personer pr. brunch i København og maks. 100 i Aarhus – skulle der mod forventning være flere, finder vi en løsning.
 • de restauranter, vi spiser på, har oplyst, at de overholder alle krav fra myndighederne
 • hvis du føler dig sløj, må du ikke deltage i brunch

 

 

Ja. En gang om måneden bliver der arrangeret en fælles brunch i hver by, som du kan deltage i. Du betaler selv for mad og drikkevarer til brunchen.

 

I god tid inden hver brunch får du mulighed for at tilmelde dig. Dvs. du behøver ikke at deltage i brunch hver gang.

Du kan opsige medlemskabet, så snart du har lyst. Der er ingen binding, og du afmelder dig ved 2 klik – det er helt problemfrit. Det står i din velkomstmail, hvordan du gør.

 

Ellers kan du også bare skrive til mig på pia@loulouslibrary.dk, så ordner jeg det for dig. Hvis pengene først er trukket på din konto, gælder din udmelding først fra den efterfølgende måned – dvs. du kan ikke få penge tilbage, hvis du først har betalt for en måned og ønsker at melde dig ud.

Selve maden til den månedlige brunch er ikke med i prisen for medlemsskab af BrunchKlubben. Du skal nok regne med 150-215 kr. for brunch og drikkevarer afhængigt af stedet og hvad, du vælger at drikke.

 

Det er frivilligt, om du vil deltage i brunchen – du kan også få meget ud af udelukkende at bruge facebook-gruppen til at arrangere f.eks. gåture eller andre gratis arrangementer, hvis du synes, brunch er for dyrt.

I København spiser vi på den nyåbnede B&W Brunch på B!NGS, Vesterbrogade 149, 1620 Kbh. V. Det er et stort sted med masser af plads, og den overdådige brunchbuffet koster 215 kr. inkl. drikkevarer.

Er du allergisk overfor noget, er der stadig gode muligheder for at finde noget på buffeten  – klik her for at læse mere >>

 

I Aarhus spiser vi på Restaurant Flammen, Toldbodgade 6, 8000 Aarhus. Det er også et stort sted med masser af plads og mange valgmuligheder på buffeten. Brunchbuffet koster 139 kr. ekskl. drikkevarer.

Klik her for at læse mere >>

 

 

Del din fritid med andre eventyrlystne singlekvinder – der bliver lukket for nye medlemmer i november – eller hvis der er mange deltagere – så tilmeld dig med det samme, og vær sikker på at få din plads.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til pia@loulouslibrary.dk – så vender jeg tilbage hurtigst muligt.Adresse

Grobund - Kaarsbergsvej 2
8400 Ebeltoft
Tlf. 29 91 87 01
Mail: pia@loulouslibrary.dk