Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

Samtykke:

 

Hvis du har tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at Loulou’s Library må sende dig nyhedsbreve og tilbud.

 

Din e-mailadresse og oplysninger om eventuelle køb bliver opbevaret, indtil det ikke længere er relevant – dvs. indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Det kan du til enhver tid gøre via linket i bunden af hver mail, hvor der står “Unsubscribe from this list”. Du kan også skrive til pia@loulouslibrary.dk for at blive slettet fra mailinglisten.

 

Behandling af oplysninger

Hvis du køber noget på loulouslibrary.dk giver du en række personoplysninger bl.a.:

 

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Tlf. nr.

 

Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan sende dine varer til dig, og de bliver af regnskabsmæssige hensyn opbevaret i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Hvis du bestiller et fysisk produkt f.eks. en bog, bliver dine oplysninger videregivet til fragtfirmaet, som pt. er Coolrunner, så du kan få leveret dine varer.

 

Hvis du tilmelder dig arrangementet “Mød nye veninder-madklub”, vil du ud over de allerede nævnte oplysninger blive bedt om at udfylde et spørgeskema med din alder og spørgsmål om, hvorvidt du har lyst til at være værtinde til arrangementet eller ej.

 

Dette spørgeskema er lavet via tredjepartsværktøjet Google Analyse, og dine svar bliver slettet igen, så snart arrangementet er afholdt.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine persondata med henblik på at levere dine bestilte varer eller fordi du modtager vores nyhedsbrev, gør vi det sikkert og fortroligt i henhold til gældende lovgivning – herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive brugt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

 

Vi anvender tredjeparts-værktøjer til behandling af:

 

Dine betalingsoplysninger – Quick Pay, Nets og Mobile Pay

Dine køb – WordPress Woocommerce

Håndtering af nyhedsbreve via e-mail – Mailchimp

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få at vide, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Loulou’s Library v/Van Bach Media

Pia Loulou Damsgaard

Cvr.nr.: 35746064

H.N. Clausens Gade 21

8000 Aarhus C

Tlf.nr: 29918701

E-mail: pia@loulouslibrary.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, kan du skrive til os på ovennævnte adresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen, kan du sende en anmodning om det via ovennævnte kontaktoplysninger.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mail-adresse, hvis du har givet samtykke til behandlig heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, du har modtaget din vare.

 

Hvis du ønsker at klage over Loulou’s Library’s /Van Bach Medias behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København, tlf. 3319 3200. E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Cookies

Dette website anvender cookies

 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies >>

 

Formålet med cookies på vores website er at gemme dine indstillinger, lave trafikmåling og statistik og til at målrette og frekvensstyre annoncering.

 

Disse tredjeparter har adgang til at sætte cookies:

Google Analytics

Facebook



Adresse

H.N Clausens Gade 21
8000 Aarhus C
Tlf. 29 91 87 01
Mail: pia@loulouslibrary.dk