DatingDetox-coachingforløb

DATING-DETOX

- 3 måneder til stå stærkt og frit i dig selv og dit kærlighedsliv - så du aldrig mister dig selv i en forelskelse igen

DatingDetox er et forløb til dig, der:

 

❥ er træt af at forelske dig i mænd, der gerne stikker hånden ned i dine trusser på 1. date, men som ikke gider at holde dig i hånden bagefter

 

❥ vil være mest muligt dig og date med ro i maven – frem for at at vente ængsteligt ved telefonen på beskeder og muligheder for at ses

 

❥ vil koncentrere dig om dine drømme i stedet for at prøve at regne ud, hvad mænd vil have

 

❥ vil stoppe med at græde over mænd og kærlighed – og have mest muligt ud af livet – uanset om du har en kæreste eller ej

 

❥ føler, at der mere i livet end at savne en kæreste

 

Rens ud i dine (dårlige) kærlighedsvaner

 

 

Det helt store fokus i vores 3 måneder sammen er at få kærligheden til at passe ind i dit liv – så det ikke er dig, der altid skal tilpasse dig og tilsidesætte dig selv for en mand.

 

Du udforsker og lærer dig selv, dine overbevisninger om kærlighed / mænd / dating  og dine dybeste kærlighedsmønstre at kende gennem vores samtaler i telefonen og på skrift.

 

 

Sådan foregår det

 

Helt konkret får du:

 

 • 4 x 1 times coaching-samtaler via telefon – dvs. du kan give dig selv og dit (kærligheds)liv et løft, uanset hvor i landet du bor
 • Ubegrænset mail-coaching: Imellem vores samtaler via telefon har du mulighed for at skrive ubegrænset til mig med dine spørgsmål*

 

*Du kan skrive til mig f.eks. lige når du:

 

 • græder over, at HAN ikke svarer på din sms (igen)
 • propper trøste-Marabou ind i gabet for at få følelsen af ensomhed til at gå væk
 • får en indsigt om dig selv, som du har lyst til at dele med en, der forstår dig
 • har brug for en andens perspektiv på dine tanker og udfordringer

 

*Du får svar hurtigst muligt fra mig – senest indenfor 48 timer.

 

————————————————————————————-

 

OBS: Det, at vi kommunikerer med hinanden på skrift mellem sessionerne har en masse fordele:

 

 • vi kan komme meget dybt ned i dine kærlighedsmønstre på kun 3 måneder
 • det, at du skriver dine spørgsmål og følelser ned, er i sig selv med til at rense ud, give dig overblik og skabe sammenhæng i dine tanker
 • du lærer, hvordan du bruger skrivning bagefter som selv-terapi og selvudforskning
 • dine udfordringer, tanker og følelser er friske i din hukommelse, når du ikke skal vente med at fortælle om dem til din næste tid hos mig
 • nogle mennesker har lettere ved at udtrykke sig skriftligt og have tid til at tænke over tingene

 

————————————————————————————-

 

Hvem er coachen?

 

Pia Loulou

 

Det er mig – jeg hedder Pïa Loulou.

 

For at komme mig over en ulykkelig forelskelse begyndte jeg i ca. 2010 at udforske kærlighed og dating ved at bl.a. at skrive om emnet og interviewe eksperter mm.

 

Jeg kiggede også på, hvad der egentlig gør mig – og andre kvinder – glade, når det ikke handler om at finde en mand. Og jeg fandt ud af SÅ mange vilde ting, der virkelig overraskede mig.

 

Alle de erfaringer bruger jeg i mit arbejde – sammen med mine professionelle redskaber – bl.a. fra min coaching-uddannelse og kurser i at bruge skrivning som redskab til at forløse følelsesmæssige blokeringer.

 

Jeg er bl.a.:

 

❥ kvinden bag forlaget Loulou’s Library, hvor jeg udover coaching også laver netværk for singlekvinder og udgiver bøger/blogs mm. om kærlighed og singleliv

 

❥ forfatter til bogen “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd – 23 hemmeligheder, halve sandheder og hele løgne om kærlighed og dating”

 

❥ medforfatter til bogen “Elsker mig for evigt – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single” 

 

❥ tidligere klummeskribent hos Alt for Damerne om kærlighed og dating

 

❥ uddannet coach med speciale i kærlighedsmønstre hos RecreateYou

 

 

Tilmelding og betaling

 

Nu tænker du nok: Ja, det lyder meget godt, men hvad koster det så?

 

Lige nu betaler du udelukkende for coaching-sessionerne, der koster 600 kr. pr. stk. (Dvs. 2.400 kr. i alt for hele forløbet.) Dvs., at det er helt gratis for dig at også at kunne skrive til mig ubegrænset i 3 måneder!

 

DER ER PT. FULDT BOOKET – FÅ BESKED, NÅR DATING-DETOX ÅBNER IGEN – TILMELD DIG NYHEDSBREVET – KLIK HER >>

 

 

Er du i tvivl? Så læs videre her:

 

 

Da det er et nyt tiltag at bruge skrivning sammen med coaching-samtaler, kan jeg ikke vise dig, hvad tidligere deltagere har sagt – men jeg kan vise dig, hvad dem, der har læst min bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd” har sagt om den:

 

Jeg har købt og læst din bog ”Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”, og det er uden sammenligning den bedste ’selvhjælps-singlebog’, jeg har læst! TAK.

 

– Henriette

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

“Jeg vil klart anbefale at læse “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”. Jeg har fået mange aha oplevelser imens jeg læste den og har givet den videre til min datter, der har været ulykkelig single altid.”

 

– Ulla

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 “Den levede fuldt op til mine forventninger”

 

Jeg havde glædet mig som et lille barn til at læse din bog, og den levede fuldt op til mine forventninger. Skøn blanding af breve til dit yngre jeg, virkelig rørende og vedkommende digte og ikke mindst de gode råd👌

 

Ved at turde fortælle om dine egne trængsler så ærligt, har du hjulpet mig, som på mange måder kan spejle mig i dig. I hverfald har jeg været svært datingafhængig og haft virkelig dårlig smag i mænd fordi jeg frygtede at skulle være alene med mig selv.

 

– Annalea

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Fantastisk bog, tak for den. Jeg kunne sætte mit navn ind i stedet for dit. Hold op, hvor den ramte. Den har gjort, at JEG ikke vil græde over mænd længere.

 

Jeg har pt. et forhold kørende (og har hele mit liv været afhængig af mænd), og hele historien med følelser, tidsramme og tanker ligner SÅ uhyggeligt meget. Det er vist ikke et tilfælde, at jeg skulle læse denne bog.

 

Jeg vil ikke længere prostituere mig selv – betale med tårer, ændring af personlighed og selvværd. Har taget denne frygtindgydende beslutning efter at have læst din fantastiske bog – tak for den og for dig. Nu ligger der et arbejde forude, men det er jeg med rystende ben klar til. TAK.

 

– Anita K.

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Jeg vil bare fra ❤ af sig TAK ; har lige, læst din bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”….

 

Jeg har smilet, grinet, fortalt vidt og bredt, om bogen. Fuck den er bare fantastisk ❤… Griner, hvor er nr. 2 bog 😉. Mere Mere ….

 

Det er flere år siden at jeg har læst en bog der har giver mig så meget. Kan gå rundt og grine og smile over de små tips i bogen. Har læst noget af det højt fra bogen til mine næsten voksne piger for at give noget at det du skriver videre, og de skal have andre muligheder og sider af livet, ikke de gamle mønstre som jeg også er vokset op med… 

 

Du har ramt spot on og givet mig .. Ja ro tanker til finde noget andet …. Det behøver ikke være en ny mand… bare glæde ved livet….❤❤❤nuet.

 

– Pia T.

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

“Jeg har netop har læst din nye bog færdig (som jeg fik i julegave). Startede på den i går ved sengetid og måtte vente lidt med at sove, for det var for svært at lægge bogen fra mig.

 

 

– Ditte

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Tusind tak for rigtig god læsning. Jeg kom igennem din bog på en halv dag. Der er SÅ mange guldkorn for én som mig, som har været mere eller mindre kærlighedsafhængig hele mit liv og altid har betegnet mig selv som en “parforholds-pige”, selvom jeg er ved at indse, at det er et rigtig fjollet mærkat at sætte på sig selv… Tusind, tusind tak for inspirationen! 🙏❤️

– Louise Oona Bolani

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Vil du stå stærk og frit i dig selv og dit kærlighedsliv om 3 måneder – så snup dit DatingDetox-forløb nu ved at klikke på knappen herunder – du kan betale i 4 rater a’ 600 kr:

(Der er pr. 16. august 2020 to ledige pladser. Systemet fortæller dig, hvis der er udsolgt for denne gang.)

Har du spørgsmål? Få svar her

Det kan være svært at vide, om forløbet virker, før du har været helt igennem det. Det er normalt at blive bange og føle sig ubehageligt tilpas gennem en udviklingsproces og få lyst til stoppe før tid. Det vil jeg opfordre dig til, at du ikke gør, da det er en proces, der bliver sat i gang, når du begynder.

 

Men hvis du kan mærke, at det bare ikke er dig, så skal du selvfølgelig kun betale for de sessioner, du har haft sammen med mig. Du vil få pengene tilbage for ubrugte sessioner.

Det kan være angstsprovokerende at skulle tale med en fremmed om sine følelser og oplevelser med kærlighed og dating. Og den usikkerhed er nok svær at fjerne helt. Men det er normalt at have det sådan.

 

Det, jeg kan sige, som måske kan hjælpe, er, at der er ikke nogen rigtige eller forkerte svar. Jeg guider dig igennem vores samtaler.  Jeg fortæller ikke andre om, hvad vi har snakket eller skrevet om – medmindre du siger, at du vil gøre noget ulovligt – eller er til fare for dig selv eller andre.

 

Vi tager udgangspunkt i dig og dine konkrete udfordringer. Jo mere ærlig du kan være, jo dybere kan vi komme.

Nej, det behøver du ikke – du kan sagtens være i et forhold og få en masse ud af forløbet.

 

Siden du læser med her går jeg ud fra, at du har udfordringer i dit forhold – og det vil være mange af de samme ting, du har brug for at kigge på i dit liv – uanset om du er single eller i et problematisk forhold.

At skrive er at tænke, er der nogen der siger.

 

Hvis du er forvirret og har svært ved at finde ud af, hvad du skal gøre eller hvad du vil, så er det at skrive en fantastisk metode at bruge, fordi du fastholder tankerne på papir og skaber overblik og sammenhæng.

 

Der findes forskellige metoder, som gør skrivning enormt effektivt at bruge i en udviklings-proces, og dem lærer du også. Du kan også bruge dem bagefter selv.

Det er også helt ok. Det er op til dig.

 

Du behøver ikke at kunne stave perfekt eller skrive smukke formuleringer – det er udelukkende mig, der skal se det, du skriver. Det handler om at skrive det, du føler – ikke om at imponere nogen med dine skrive- eller staveevner.

 

Men har du ikke lyst til at skrive, så kan du kan du også få rigtig meget ud af forløbet udelukkende ved vores samtaler.

 

Detox betyder udrensning, og det her forløb er en udrensning af dit kærlighedsliv.

 

Vi går ind og kigger på, hvilke af dine tanker og overbevisninger om mænd, dating og kærlighed, som enten ikke er sande eller som hæmmer dig – og så rydder vi ud i dem. Hvordan det nærmere bestemt foregår, kommer an på dine konkrete udfordringer.

Har du spørgsmål om forløbet, som ikke er blevet besvaret her på siden, så skriv til pia@loulouslibrary.dk. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.Adresse

Grobund - Kaarsbergsvej 2
8400 Ebeltoft
Tlf. 29 91 87 01
Mail: pia@loulouslibrary.dk