Derfor synes du kærlighedslivet er svært
18/06/2020 | 0 Kommentarer

Jeg blev “forladt” på hospitalet som barn. Og det har haft store konsekvenser for mit kærlighedsliv som voksen – uden at jeg vidste det. Og selv om jeg kom tilbage til min familie igen.

 

Måske går du rundt med noget lignende i bagagen, som påvirker dit kærlighedsliv, uden at du ved det?

 

Sådan skriver Sofie Nørgaard fra Mind-Blow, der er coach med speciale i kærlighedsmønstre – Sofie var min buddy, mens vi tog uddannelsen til kærlighedsmønster-coach, og hun er skidesej, så læse endelig videre.

 

Hun fortsætter:

 

Jeg har i mange år bøvlet med kærligheden og har været frustreret over, at jeg igen og igen endte med at være single. Jeg tog mig selv i at være en pleaser i forholdet til mænd for at passe ind i håb om, at så kunne han nok lide mig endnu mere.

 

Men så fik jeg kigget mig selv efter i (kærligheds)sømmene og lærte, at der var en årsag til, at det ikke lykkedes for mig.

 

Og en del af grunden ligger faktisk i historien om, at jeg blev “forladt” på hospitalet. Dengang måtte forældre ikke blive på sygehuset, så da jeg blev indlagt, var min mor der kun en time om dagen.

 

Så den forladtheds-følelse jeg fik, imens jeg var indlagt, har fulgt mig op i voksenlivet og gjort, at jeg mange gange har oplevet at møde mænd, som virkede oprigtigt interesserede i mig til at begynde med.

 

Men efter lidt tid begyndte interessen at dale og så… forlod de mig. Og gav mig den samme følelse som jeg havde, da jeg blev forladt på hospitalet.

 

Det var en genkendelig følelse for min hjerne, og derfor har jeg ubevidst styret hen mod dem, som kunne opfylde/genskabe denne følelse.

 

Du genskaber din barndom

Det er nemlig sådan, at de følelser, du bøvler med i dit kærlighedsliv nu her som voksen, de har tråde tilbage til følelser, som du oplevede i din barndom.

 

Din hjerne vil i dit voksne kærlighedsliv sørge for at genskabe den følelse, du følte mest som barn i forhold til den/dem du voksede op sammen med.

 

Og hvis ikke du er bevidst om sammenhængen, så er det svært at gøre noget ved det, og du risikerer at møde mænd/kvinder igen og igen, der bekræfter disse følelser.

 

Det kan være, at du ikke fik lov at sige din mening som barn, men skulle gøre som der blev sagt, og måske fik du endda fik skældud de gange, hvor du udtrykte din vrede.

 

Så fandt du ud af, at du til gengæld fik ros for at være stille og sød og “ordentlig”, hvorefter du ubevidst sørgede for ikke at vise din vrede (for det var jo ikke acceptabelt, og det fik du ikke ros for).

 

Klarlæg dine kærlighedsmønstre

I dine voksne relationer kan det resultere i, at du ikke får udtrykt din mening eller endda din vrede, men holder det inde.

 

Så mønstrene i vores kærlighedsliv er meget relevante at kende til, så vi kan være opmærksomme på, hvad der sker og gøre noget andet, end vi plejer.

 

Ellers får vi det resultat vi plejer.

 

Derfor er dine kærlighedsmønstre også det første, vi får klarlagt i et forløb hos mig.

 

Hvis du er nysgerrig på mere, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev på min hjemmeside her >>www.mind-blow.dk <<, så modtager du til gengæld en mini-guide til at forny dit kærlighedsliv – så du kan tiltrække din drømmekæreste.

 

Du er meget velkommen til at skrive til mig på sofie@mind-blow.dk, hvis du har spørgsmål.

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk