Fantastisk start for singleløbeklubben: Snakken gik og pulsen kom op
13/04/2019 | 0 Kommentarer

Det er sjovt, at selv om man godt ved, at motion gør en glad i låget og er godt for kroppen – så er det bare så svært at komme af sted. Jeg er så tung i rø… – numsen med sådan noget.

 

Men i dag kom jeg af sted.

 

Rune fra RunningNow og jeg holdt vores første walk/løbetræning på vejen hen mod at lave løbehold for singlekvinder i både København og Aarhus.

 

19 kvinder i alt mødte op, og jeg følte, at træningen gik som en leg, fordi vi gik/løb og snakkede samtidig. Det var en virkelig dejlig formiddag i godt selskab, og nu er jeg endnu mere overbevist om, at det er en virkelig god ide med de her sociale løbehold udelukkende for singlekvinder.

 

Grænseoverskridende første gang

 

Bagefter fik nogle af os en god snak om, hvordan det er at holde sommerferie som single, og jeg snakkede med flere om, hvor nervøs man kan være for at møde op til denne type arrangementer alene de første gange. Det er virkelig nemt at lade frygten holde en tilbage i komfortzonen, men det er sjældent i det trygge, at livet leves bedst og mest givende.

 

Det har været enormt givende for mig at opleve hvor positive alle var i dag, og jeg var også nervøs for, om der overhovedet kom nogen. Men det var så hyggeligt og dejligt. Tak til alle, der dukkede op.

 

Der kommer datoer for et hold i Aarhus snarest og dato for et lignende gratis walk/løbearrangement i København. Indtil da kan du melde dig ind i vores løbegrupper for dig, der er interesseret i at deltage fremover i de to byer:

 

Aarhus – find gruppen KLIK HER >>

 

KØBENHAVN – find gruppen KLIK HER >> 

 

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.
Det koster ikke en krone - du kan altid afmelde dig igen.

Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  H.N Clausens Gade 21
  8000 Aarhus C
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk