SIDSTE CHANCE: Denne del af “Mød nye veninder-madklub” var en fejl
10/03/2019 | 0 Kommentarer

Det er så moderne at lave fejl. Hvis man aldrig laver fejl, så laver man aldrig noget, er der nogen, der siger. Det trøster jeg mig med, for jeg har lavet en fejl. Eller et forsøg, som viste sig ikke at være det, jeg havde håbet.

 

Madklubberne, hvor singlekvinder kan blive en del af en venindegruppe med op til 5 andre singlekvinder på samme alder og fra samme område omkring et måltid mad, gik – og går – rigtig godt.

 

Så da kvinder i parforhold begyndte at skrive og bede mig om at lave venindemadklubber for dem også, tænkte jeg: Hvorfor ikke – jeg laver da også bare madklubber for kvinder i parforhold.

 

Dropper arrangementerne for ikke-singler

 

Der er også kommet nogle tilmeldinger til arrangementerne her i marts, og det bliver til noget i både København og Aarhus, men ikke så mange, som jeg havde håbet. Og det tænder mig heller ikke at lave dem.

 

Samtidig er der rigtig mange ikke-singler, der ikke forstår, hvorfor det er delt op i singler og ikke-singler. Hvilket jo er, fordi jeg ønsker at lave en nem måde for singlekvinder at få en ny omgangskreds efter f.eks. en skilsmisse, en flytning eller hvis veninderne ikke har så meget tid mere pga. mand og børn.

 

Så jeg dropper at lave madklubber for kvinder i parforhold igen. Jeg havde undervurderet, hvor mange kræfter det tager – og jeg vil hellere bruge tiden på singlemadklubberne, mine bøger og det nye skrivekursus, jeg er ved at lave.

 

Så sidste chance for at deltage i “Mød nye veninder-madklub”, hvis ikke er single, er derfor:

 

 

AARHUS: Mød nye veninder-madklub  fredag 15. marts – KLIK HER >>  (sidste tilmeldingsfrist i morgen, mandag 11. marts 2019.)

 

KØBENHAVN: Mød nye veninder-madklub fredag 29. marts – KLIK HER >>

 

Madklubberne for singlekvinder giver derimod så meget mening for mig at lave – og fortsætter for fuldt blus

 

Er du single, kan du komme på invitationslisten, og få invitationer til kommende madklub-arrangementer ved at tilmelde dig – KLIK HER >>Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.
Det koster ikke en krone - du kan altid afmelde dig igen.

Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  H.N Clausens Gade 21
  8000 Aarhus C
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk