Her er smutvejen til mere eventyr i dit liv som single
30/04/2019 | 1 Kommentarer

Eventyr er at opleve noget, du ikke havde regnet med. Hvornår har du sidst gjort det – sådan rigtigt? Måske går der lidt længere tid imellem, end du egentlig drømmer om?

 

Og måske føles det nogle gange lidt, som om livet går, uden at du rigtig lever det? Som om der er for meget hverdag?

 

Så er du ikke alene.

 

Følelsen af at gå glip af livet

 

Jeg har selv oplevet den følelse i en lang periode af mit liv – og jeg har snakket/skrevet med rigtig mange andre singlekvinder, der også sidder med følelsen af, at de ikke får mest muligt ud af livet.

 

Den følelse er enormt smertefuld, synes jeg. Især fordi der jo kun er det her ene liv. (Så vidt jeg ved indtil videre.)

 

I en verden, hvor vi bliver fortalt, at man skal være en del af et par, før man har “det rigtige” liv, er det nemt at føle, at man går glip af noget som single. Og når ens veninder så samtidig er i forhold og måske har børn, kan det føles ensomt at være single og have tid og lyst til at være spontan, men ikke have nogen at være det sammen med.

 

Få flere muligheder for eventyr

 

At have en flok af veninder, der også er singler, udvider mulighederne for at tage på eventyr – om det så er en rejse, en sommerhustur eller en spontan tur i byen – eller at deltage i foredrag, koncerter eller gå/løbe en tur sammen.

 

At finde sådan en gruppe – eller bare en enkelt ny veninde – kan være svært som voksen, for hvor går man hen? Samtidig kan det tage lang tid at opbygge nye venskaber.

 

Tag en smutvej til mere liv i dit liv

 

Men jeg har lavet en “smutvej”:

 

 

Et 10 ugers forløb i Aarhus, hvor vi mødes for at løbe/gå sammen – og gennem det fællesskab opstår der naturligt spirende venskaber og muligheder – og ja, nye eventyr.

 

Det er tænkt som en ikke-akavet, men effektiv måde at møde veninder, der er samme sted i livet som dig. Du kan vælg mellem enten “StrongWalk eller “Fra Sofa til Løbesko””.

 

Det starter på lørdag 4. maj, og det er udelukkende for singlekvinder.

 

Sådan bliver du en del af fællesskabet

 

Flere har spurgt, hvor mange, der er tilmeldt…

 

Pt. er der tilmeldt 6 på “Fra Sofa til Løbesko” og 4 til Strongwalk (+ mig på begge hold!!!) – og der er maks. 15 pladser på hvert hold.

 

I øjeblikket får jeg en del spørgsmål om forløbet, så skriv meget gerne på pia@loulouslibrary.dk, hvis du har spørgsmål, du vil have afklaret, inden du melder dig til. Og ellers kan du læse mere og tilmelde dig her:

 

Få mere eventyr (og motion) i dit liv – tilmeld dig – KLIK HER >>

 

Bor du i København er vi på vej med arrangementer der – meld dig evt. ind i gruppen “Socialt walk/løbehold for singlekvinder – København” og få besked, når det sker – KLIK HER >>

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Kommentarer 1
Lena Rosaline Rømer. Posted 15/08/2019 at09:30   Svar

Hej Pia. Det ville være rart hvis der var nogle aktiviteter her over på den Jydske vestkyst. Jeg bor i Billum og der er altså ret langt til Kbh eller Århus.

Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk