Er du også alt for “voksen” i dit liv? Som single har du en enestående chance…
01/05/2019 | 0 Kommentarer

At være single er en enestående mulighed for at lege, men mange af os gør det til en meget voksen ting. Det er i hvert fald, alle de voksne ting vi bruger og kræfter på at længes efter: Fælles bolig, den store kærlighed og trygheden ved at være to.

 

Men i virkelighedener kan det at være single også være at føle sig mere fri til at lege. Lege med livet. Lege med hvem du er. Lære dig selv at kende gennem at lege. For der er ikke nogen, der kigger skævt til dig, hvis du pludselig vil prøve jazzballet eller gå til ishockey.

 

Nemmere at blive i trygheden

 

Der ingen kæreste, du kan gøre ked af det eller være bange for at miste, hvis du gør noget nyt.

 

Det er meget nemt at komme til at holde sig selv og hinanden tilbage i et parforhold af frygt for at blive forladt. Så er det nemmere at blive, hvor man er – end at skulle forklare sig. For det kan være svært at forklare, hvorfor det lige pludselig ikke er nok at gå til pilates sammen med Jette om onsdagen.

 

Det er meget nemt at stoppe med at lege i et parforhold, fordi der er alle voksentingene, man skal tage sig af. Som single er det nogle gange legekammeraterne, der mangler.

 

Vis livet, hvem du er

 

Men nu, hvor du er single, er det den perfekte mulighed for at gå ud og vise livet, hvem du er. Vis livet, at du ikke tager det så tungt. Du ville jo heller ikke kunne lide, hvis nogen tog dig tungt, vel? Det er svært at have det sjovt med nogen, der tager dig tungt.

 

Leg med livet, og gå efter det, der er sjovt – det behøver ikke have noget formål. Du behøver være god til det –  bare det får dig til at grine eller være dybt optaget – det er legens natur.

 

Når du leger med livet, sidder du ikke og venter på, at der kommer nogen og vil lege med dig. Du opsøger selv de lege, du har lyst til at lege – og tiltrækker nye legende legekammerater imens.

 

Find dine nye legekammerater her

 

Vil du lege med mig og de andre singlekvinder på mit nye 10 ugers walk/løbehold i maj og juni i Aarhus?

 

Så skal du nok til at skynde dig – der er kun 5 pladser tilbage på “Fra Sofa til Løbesko” og 9 pladser tilbage på StrongWalk (gåtræning med puls).

 

Jane, der har været med til en af de gratis prøvetræninger, skrev bagefter:

 

“Jeg har altid hadet at løbe, men det var sjovt, sjovt, sjovt! Rune (løbetræneren) forstod virkelig at tilpasse det, så man selv kunne styre, hvor meget eller lidt man ville presse sig selv – OG at inkorporere det legende og sociale, så man fik snakket med nye ansigter.”

 

 

>> Kom med i fællesskabet, inden alle pladserne er solgt – vi starter lørdag – KLIK HER >>

 

 

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk