Disse 4 spørgsmål stiller folk mest om “Mød nye veninder-madklub”
09/09/2018 | 0 Kommentarer

Har du ikke hørt om “Mød nye veninder-madklub” >> før, så er det kort fortalt en mulighed for at blive en del af veninde-gruppe med op til 5 andre kvinder, der:

 

 • også er singler
 • tager til koncerter, i biografen eller på cafe sammen
 • oplever en masse sammen
 • er på alder med dig
 • bor i nærheden af dig

 

Der er indtil videre “Mød nye veninder-madklub” i København, Aarhus og Odense (OBS: Der er sidste tilmeldingsfrist mandag kl. 12, hvis du vil med på torsdag 13. september i Odense – tilmeld dig her >>)

 

Jeg får en del spørgsmål om “Mød nye veninder-madklub”, og herunder svarer jeg på de 4 mest stillede spørgsmål. For måske overvejer du også at tilmelde dig, men du mangler liiige svar på det sidste:

 

1. Hvilke kriterier laver du grupperne i “Mød nye veninder-madklub” efter?

Når du tilmelder dig “Mød nye veninder-madklub” i enten Aarhus, Odense eller København, bliver du bedt om at udfylde et spørgeskema med alder og område. Det er de to kriterier, jeg sorterer efter, når jeg laver grupperne.

 

Jeg har ikke mulighed for at sortere efter interesser også, for selv om jeg er utrolig overvældet over den store interesse for madklubberne, så er der bare ikke nok tilmeldte til, at det giver mening at sortere efter interesser også.

 

Samtidig får jeg også spørgmål om områder. Især i (Stor)København. For kan du f.eks. forvente at møde 5 andre kvinder fra Gladsaxe, hvis du selv bor i Gladsaxe? Nej, desværre.

 

Jeg kan ikke trylle, så grupperne vil næsten altid blive lidt blandet i forhold til bydele, og der kan være transporttid.

 

Men jeg gør virkelig mit allerbedste for, at deltagerne i hver madklub bor så tæt på hinanden som muligt – samtidig med, at de er på samme alder.

 

Men hvad nu hvis du fandt den skønneste venindegruppe?

 

Som Ditte fra Aarhus skrev den anden dag sammen med et billede af 5 glade kvinder på vej i teatret i min facebookgruppe for nye veninder >>  den anden dag:

 

“Os 5 her plus en skøn én mere, som desværre ikke kunne i aften, meldte os til madklub i Aarhus i forsommeren. Det har vi ikke fortrudt. Jeg har ikke i hvert fald – og de andre bilder mig ind, de heller ikke har😉 Hermed en opfordring til at gøre det!”

 

2. Hvad går pengene fra “Mød nye veninder-madklub” til?

Det koster 199 kr. at deltage i “Mød nye veninder-madklub”. Det, synes nogle, er mange penge “bare” for at skabe kontakt.

 

Til det vil jeg sige:

 

Først og fremmest vil jeg gerne have, at dem, der melder sig til, er seriøse med at deltage. Det er min erfaring, at når det koster noget, så er folk bedre til rent faktisk at deltage.

 

Samtidig synes jeg, at 199 kr. er billigt for 4-5 potentielle nye veninder. Det ville jeg gerne selv betale.

 

Desuden vil jeg jo naturligvis gerne have løn for mit arbejde, ligesom alle andre får, og ligesom andre firmaer har jeg også udgifter til markedsføring, hjemmeside, betalingssystemer, kurser i at lave et firma, bogholder osv. Udover moms og skat naturligvis.

 

Jeg ser det som en investering i dig selv – i at fylde dit liv med glæde og gode ting.

 

3. Jeg føler mig yngre, end jeg er – kan jeg komme i en venindegruppe med nogle, der er yngre end mig selv?

Et andet spørgsmål, jeg får jævnligt lyder cirka sådan her:

 

“Jeg trives bedst med kvinder, der er yngre end mig. Er selv 62, men er meget ung af sind. Jeg har veninder, der er i 40’ erne.”

 

Men alder er det væsentligste kriterie, når jeg sætter grupperne sammen, så jeg vil ikke sætte en på 60 i gruppe med nogen på 40. Dem i 40’erne forventer jo at møde andre singlekvinder i 40’erne.

 

Og så kan man diskutere, om alder er et godt kriterie, men lige nu føler jeg, at det er det bedste, jeg kan gøre.

 

4. Må jeg være med, selv om jeg ikke er single?

Nej. Det er for singlekvinder, fordi der tit sker det med venskaber, at de løber ud i sandet, når veninderne får børn og familie – eller efter en skilsmisse f.eks.

 

Mød nye veninder-madklub er for singlekvinder, der vil have andre at følges med og opleve med – at få mere ud af friheden med.

 

MEN jeg har VIRKELIG fået der her spørgsmål mange gange, så jeg laver snart en omgang for alle, for selvfølgelig kan man også have brug for nye veninder, selv om man har en kæreste. I virkeligheden synes jeg ikke, der burde være stor forskel på, hvordan du lever dit liv med eller uden en kæreste – heller ikke når det kommer til at prioritere veninder.

 

Klik her, og find en oversigt over alle “Mød nye veninder-madklubber” >>

 

Del gerne, hvis du kender nogen i Odense, København eller Aarhus, der skal med i en madklub, så vi kan få skabt endnu mere glæde og livskvalitet for endnu flere med fantastiske venskaber.

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk