“At opleve spektakulære scenarier er jo betydelig bedre sammen med nogen”
26/04/2019 | 0 Kommentarer

“Jeg ville gerne være med, hvis der var en klub i Odense. Sådan en støttende, oplevelses-, kammeratskabslignende sammenhæng ville være dejlig.”

 

Sådan stod der i en mail, jeg fik i dag.

 

 

Og jeg fik lyst til at gengive den, fordi mailskriveren beskriver lige nøjagtig, hvad det er, jeg drømmer om, at de nye walk/løbehold for singlekvinder skal udvikle sig til.  Hun fortsætter:

 

“Jeg er sikker på, at der må være mange andre her på Fyn, som gerne vil med i en sådan på flere måder styrkende klub, synes det er en god ide, det med løb. Man kan jo aftale meget – at lave ting, se ting – at opleve spektakulære scenarier er jo betydelig bedre sammen med nogen.”

 

YES – det er netop det, der er kernen i de her hold: Vi begynder med at mødes om at gå/løbe, men det kan udvikle sig til SÅ meget mere, når vi først lærer hinanden at kende.

 

Find løbe/walk-hold for singlekvinder i Aarhus, København og Odense

 

Og vi har snakket om også at lave walk/løbehold i Odense, men indtil videre ser vi lige, hvordan det går i Aarhus og København.

 

Hvis du også er interesseret i et støttende, oplevelses- og kammeratskabslignende motionshold, så kom med i morgen til gratis træning i Aarhus – KLIK HER >> 

 

Og ellers er der disse to grupper i hhv. Aarhus og København, hvor du kan blive meget klogere:

 

AARHUS: Socialt walk/løbehold for singlekvinder 

 

KØBENHAVN: Socialt walk/løbehold for singlekvinder 

 

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk