Sådan detox’er du dit (kærligheds)liv – og får gamle følelser ud af systemet
27/04/2020 | 0 Kommentarer

Føler du, at du aldrig møder nogen søde mænd, der er klar til et sundt og ligeværdigt forhold uden masker og “spil”?

 

Så er det en god ide at kigge ind indad og få renset ud, for så sidder der sandsynligvis noget gammelt og blokerer inden i dig.

 

Følelser – f.eks. fra barndommen eller tidligere parforhold, som du ikke får bearbejdet – kan sidde fast i dit system og stoppe flow’et, så nye og dejlige ting ikke kan komme ind til dig.

 

Det er svært at træffe sunde valg i livet, hvis al din energi går til at græde over mænd.

 

Disse 3 måder er mine yndlingsmetoder til at få gamle, stagnerede følelser ud af dit system:

 

1. UDtryk dig

Skriv det ud – tal om det – mal et maleri – syng.

 

Udtryk dig om, hvad du føler og hvad du har oplevet – det er rensende at skrive, skrive, tale male, synge – ja, at være kreativ i det hele taget.

 

2. UDforsk dig selv

Forsk dig ud af mønstrene – dvs. gør som en forsker: Tag dine tanker og følelser under et mikroskop og kig på, hvad der virkelig foregår.

 

Split dem op i deres bestanddele, undersøg hvor de kommer fra. Til sidst er de opdelt i så mange små bitte dele, at de opløses – eller i hvert fald bliver lettere, fordi du kan se at nogle af delene består af varm luft og antagelser, som ikke passer mere.

 

3. UDfri dem

Fri dem ud via bevægelse eller noget kropsligt – f.eks. skrige eller slå i en pude, løbetræning, boksetræning, rystemeditationer.

 

Det er nogle af de metoder, jeg bruger i mine workshops – f.eks. lige nu “Fri&Fit Bootcamp”, der er en 12 ugers proces med detox af dit kærlighedsliv.

 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev herunder eller KLIK HER >> – og få besked, når der er nye workshops og bøger om at udforske dig selv, dine drømme og kærligheden – eller mulighed for at møde nye singleveninder:Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk