Sådan gik det da jeg prøvede at bestige Flemming
24/08/2020 | 0 Kommentarer

Sidste lørdag prøvede jeg at bestige en, der hedder Flemming.

 

Han var nøgen, og det var jeg også. Men han blev ved med at kaste mig af.

 

Jeg prøvede at være forsigtig og sætte mig på ham nænsomt. Det gad han ikke.

 

Så prøvede jeg at tage fat om hans hals og ligesom fastholde ham med overkroppen, mens jeg forsøgte at få min underkrop på plads. Det gad han heller ikke.

 

Uanset hvad jeg gjorde, “sagde” Flemming nej

 

Til sidst tog jeg et par skridts tilløb og hoppede bare op ovenpå på ham. Men uanset hvad jeg gjorde, var det tydeligt, at han ikke ville have noget med mig at gøre.

 

Og nej, Flemming er ikke en mand.

 

Det er navnet på min venindes børns flydende enhjørning, som lå i det blå badebassin, som vi omkring kl. 2 om natten fik den fremragende ide at hoppe i efter et par glas vin. Eller tre. (Hov, jeg kom vist til at skrive “glas” – med det mener jeg naturligvis “flasker”. )

 

 

Ingen af os formåede at sidde oppe på dyret i mere end et par sekunder.

 

Og nu hvor jeg tænker på det her bagefter, så minder Flemming jo enormt meget om de mænd, jeg har mødt i mit liv, som jeg har prøvet på at “bestige” – altså som i blive kærester med.

 

1. Som regel har vi været fulde den første gang, vi var nøgne sammen.

 

2. De har haft næsten ligeså travlt som Flemming med at afvise mig bagefter. (Faktisk i en sådan grad at jeg de seneste ca. 3 år har været fuldstændig lukket for ideen om at have noget med med mænd at gøre i romantisk/seksuel henseende.)

 

Men efter (endnu) en heftig indre oprydningsproces i forbindelse med min uddannelse som coach med speciale i kærlighedsmønstre, har mit hjerte åbnet sig for muligheden igen.

 

Jeg kan se nu, at det KAN lykkes – at der var nogle ting, jeg fuldstændig havde misforstået om mig selv, om kærlighed og om parforhold – og som jeg kan se, at rigtig mange andre kvinder også misforstår.

 

I min bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd” kan du læse om min rejse – du får 5 gratis kapitler ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev via formularen herunder.

 

Du er desuden bl.a. de første til at få besked, når jeg har nye DatingDetox-forløb, netværk mm. for singlekvinder, der aldrig vil miste sig selv i et forhold igen.

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk