Sådan undgår du at blive knust under savnet efter at få mand og børn
01/05/2020 | 0 Kommentarer

“Hvad gør jeg, når jeg længes dybt efter en kæreste – eller efter at finde en mand og stifte familie med? Så er det altså svært at dyrke alt det der single og fri-halløj, du skriver om, Pia…”

 

Noget i den stil er et spørgsmål/kommentar, jeg har fået flere gange.

 

Og ja, det er svært at føle sig fri, når du er afhængig. Og det er du – du er afhængig af ideen om, at du skal have en kæreste eller mand og børn for at være lykkelig. Så hvad gør du, når det er SÅ svært finde ham?

 

Du længes aldrig efter en kæreste

 

Jeg kan godt se, at det er en virkelig svær situation at være i, og tanken/afhængigheden forsvinder ikke bare ved at tænke, at du er fri og glad.

 

Og jeg har ikke kunne svare helt på det, før jeg begyndte min uddannelse som coach med speciale i kærlighedsmønstre sidste år hos Marie-Louise fra RecreateYou, men nu er mit svar:

 

Du længes aldrig efter “en kæreste” eller “familie” – du længes efter den følelse, du tror, at de ting, vil give dig. F.eks. tryghed eller fællesskab eller mening.

 

Det er tit, når vi er allermest sårbare, at de største forelskelser sker – fordi der er længslen efter noget andet end virkeligheden størst. (Det er i hvert min egen erfaring – de to gange jeg har været allermest kulret af forelskelse har været, hvor jeg følte mig ensom og manglede mening og retning i mit liv.)

 

Dyk ned i den følelse, du længes efter

 

Når du dykker ned i, hvad det er for en følelse, du længes efter, så kan du begynde at dyrke den – og derved slippe savnet og føle dig fri og glad.

 

For der er andre måder at føle de følelser på end at få en kæreste eller familie. Du kan selv give dig tryghed, og du kan føle fællesskab eller mening på mange måder. (Eller hvad det er, du længes efter.)

 

Og jo mere, du dyrker og føler den følelse, du længes efter, jo mere tiltrækker du den – og dermed er sandsynligheden for, at du tiltrækker en mand at få børn med også større.

 

Det er ikke nemt at lave det skift, men det er arbejdet værd, fordi du bliver fri – du ender ikke med at dele dit liv med en, du udelukkende fandt, fordi du var desperat.

 

Vil du vide mere om stå stærkt og frit i dig selv og dit kærlighedliv – så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder – du får også 5 gratis kapitler fra min bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”:Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.


Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  Grobund - Kaarsbergsvej 2
  8400 Ebeltoft
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk