Derfor gør dine uredigerede oplevelser med parforhold og singleliv en STOR forskel
13/03/2019 | 0 Kommentarer

Har du hørt det meget omtalte interview med skuespiller Ghita Nørby, hvor hun gør nar af den journalist, der kommer for at interviewe hende? Ellers kan du høre det her >>

 

Nogle mener, at Ghita Nørbys uforskammetheder skulle have været klippet ud af programmet. Det synes jeg overhovedet ikke. Alt for meget bliver klippet ud i medierne.

 

Som journalist har jeg tit oplevet, at folk gerne vil fortælle alt muligt – det må bare ikke komme i avisen. F.eks. ægteparret jeg interviewede i forbindelse med deres sølvbryllup.

 

Kun det pæne kommer med

 

De fortalte om børnene og ferierne – og så var der også dengang, de var ved at gå fra hinanden på grund af utroskab – “men det skal du ikke skrive i artiklen, det er jo ikke det, det handler om”, som de sagde. Så det gjorde jeg ikke. Det blev endnu et poleret portræt af et ægteskab, som havde en del ujævnheder under overfladen.

 

Jeg kan jo godt forstå, at de ikke vil have det i avisen, at der har været utroskab. Det er jo grimt. Ligesom Ghita Nørbys udfald mod journalisten. Men begge dele hører med til virkeligheden.

 

At redigere det grimme væk gør, at vi tit ser en poleret overflade af andre mennesker (og parforholdet), hvilket igen gør, at vi får det dårligt med os selv, fordi vi ikke kan leve op til andres polerede overflader.

 

Flere uredigerede menneskehistorier

 

Det er ligesom, når det handler om skønhedsidealer – alle vil helst vise billeder af sig selv fra deres bedste side uden deller og bumser.

 

De fleste vil også helst vise deres liv uden problemer.

 

Begge dele skaber et urealistisk ideal, som bliver det, vi allesammen stræber efter – og har det elendigt over ikke at kunne leve op til.

 

Jeg ønsker mig flere uredigerede fortællinger om rigtige menneskers parforhold og livet som single.

 

Fortæl en hemmelighed – og støt andre

 

Det er også derfor, jeg har lavet en “hemmelighedsindsamling”, hvor du anonymt og uredigeret kan fortælle det, du ellers ikke har lyst til at fortælle offentligt om kærlighed, parforhold eller om at være single.

 

Der er noget trøstende i at vide, at andre heller ikke lever op til idealerne.

 

Du kan indsende din egen hemmelighed om kærlighed eller om at være single KLIK HER >>

 

Du kan læse alle hemmeligheder indtil videre her >>

 Gør som over 3.600 andre singlekvinder...

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om kærlighed og dating.

Samtidig får du 5 kapitler fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" sendt til din indbakke med det samme.
Det koster ikke en krone - du kan altid afmelde dig igen.

Jeg vil elske at høre, hvad du synes. Skriv en kommentar

 • 

  Adresse

  H.N Clausens Gade 21
  8000 Aarhus C
  Tlf. 29 91 87 01
  Mail: pia@loulouslibrary.dk